Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Skåstrup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Skåstrup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 7 Soverum    
Areal 98 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 150 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Skåstrup Fyn & øer Danmark

Stort og velholdt sommerhus i træ, bygget 1974, med skøn beliggenhed på havegrund tæt på stranden, hvor der er gode bademuligheder. Skønt terrasseareal med havemøbler. Udendørs pejs. Badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Gæstetoilet. Køkkenet, som er i åben forbindelse med opholdsstuen, er bl. udstyret med fryser, varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Den hyggelige opholdsstue med adgang til den skønne udestue er bl. a. indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital) samt stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med 2 enkeltsenge, 1 værelse med 1 enkeltseng og køjeseng samt 2 sovepladser i stuen. Endvidere er der gratis ADSL-internetforbindelse (computer skal medbringes) og solarium til rådighed. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol og sandkasse. Carport. Et skønt sommerhus til den perfekte ferie.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Skåstrup
Video - Skåstrup Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !