Ferielejlighed til leje Spanien Spanien - Sommerhusudlejning af bureau

Ferielejlighed til udlejning Spanien Spanien - Novasol      

Denne lejlighed ligger i et idyllisk område midt i et nyt anlæg med flere swimmingpools. Anlægget ligger mellem den maleriske by Casares, en golfbane og havet.

Ferieboligen

Personer: 6

Soverum: 3

96 kvm


Billeder

×

Faciliteter

  Swimmingpool

  Badekar

  Bruser

  Køleskab

  Komfur

  Opvaskemaskine

  Kaffemaskine

  TV

  DVD

  Vaskemaskine

  Carport/Garage

  Strand: 1500 m

  Spisested: 500 m

   Husdyr IKKE tilladt

   Check In: Efter kl. 15.00

   Check Out: Før kl. 10.00


Kontakt

 

Priser

 

Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.


Rejsemål: Europa > Spanien

Sardinero strand, Santander

Store strande, sjovt natteliv, mange kulturelle regioner og historiske byer. Spanien er en stor destination for enhver form for ferie. Et land af stor geografisk og kulturel mangfoldighed.
Spanien er en overraskelse for dem, der kun kender landets ry for afslappende eller festlige badeferier. Der er alt fra frodige enge og sneklædte bjerge til store moser og ørkener i det sydøstlige.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land som deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Det er landet med det næststørste antal UNESCO World Heritage steder(Verdens kulturarv), efter Italien, og det største antal World Heritage byer.

Spanien er et eksotisk land i Europa på grund af sine venlige indbyggere, afslappede livsstil, sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder. Blandt de mange steder der er værd at besøge, er Spaniens blomstrende hovedstad Madrid, den livlige kystby Barcelona, det berømt ...Læs mere om Spanien


Ferieboliger

Populært i Spanien

ArtiklerVi anbefaler