Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Skåstrup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Skåstrup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 80 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 450 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Skåstrup Fyn & øer Danmark

Dette sommerhus i sten/træ, bygget i 1973 og moderniseret i 1998, er beliggende på en lukket havegrund med stor græsplæne. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Indvendigt er gulvene belagt med tæpper, og lofterne er af træ. Huset har 2 badeværelser med bruseniche og gulvvarme. Det ene er desuden udstyret med 2-pers. spa, og det andet har vaskemaskine, tørretumbler og direkte adgang til saunaen. Køkkenet er velindrettet med bl.a. fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Hyggelig og pænt møbleret opholdsstue med bl.a. TV med parabol (digital), video, DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller samt brændeovn. Huset er endvidere udstyret med solarium. Til de små feriegæster er der høj barnestol og barneseng til rådighed. Huset er beliggende i et sommerhusområde med en fin badestrand samt gode fiskemuligheder. Bemærk: Vand inkl. i lejeprisen.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Skåstrup
Video - Skåstrup Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !