Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Skåstrup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Skåstrup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 66 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Skåstrup Fyn & øer Danmark

Dette velholdte sommerhus i træ, bygget i 1975 og renoveret i 1990, er beliggende på en lukket naturgrund med græsplæne, kun 300 m fra en dejlig sandbadestrand. Der er udsigt over havet fra såvel hus som grund. Stort åbent samt overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendig er der tæppebelagte gulve og lofterne er beklædt med træpaneler. Pænt badeværelse med bruseniche. Det funktionelle køkken indeholder mikrobølgeovn. I den velmøblerede opholdsstue finder I brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller og TV med parabolantenne. Endvidere står vaskemaskine, barneseng og høj barnestol til rådighed. Huset rummer 3 soverum; 2 med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Sandkasse og gynge til de mindste.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Skåstrup
Video - Skåstrup Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !