Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Skåstrup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Skåstrup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 64 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Skåstrup Fyn & øer Danmark

Dejligt sommerhus i træ, bygget i 1970 og renoveret i 1995, beliggende på en natur-/havegrund i rolige og børnevenlige omgivelser, kun 300 m fra vandet. Der er havudsigt fra grunden. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler og liggestole. Vægge og lofter er beklædt med træ. Gulvene er belagt med tæpper. Badeværelse med bruser og vinylgulv. Fra badeværelset er der direkte adgang til husets sauna. I køkkenet (2005) er der bl.a. mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Den hyggelige opholdsstue indeholder brændeovn, CD-afspiller og TV med parabol (digital). Husets sovepladser fordeler sig på 2 værelser med hver 2 enkeltsenge, 1 med 1 enkeltseng samt 1 soveplads i stuen. Desuden er der vaskemaskine til rådighed. Sandkasse og gynge til børnene. Carport på grunden.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Skåstrup
Video - Skåstrup Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !