Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sandager Næs Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Sandager Næs
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 60 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 10 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sandager Næs Fyn & øer Danmark

Med en fantastisk panoramaudsigt over vandet ligger dette sommerhus i træ, bygget i 1981 og renoveret i 2001/2005. Huset ligger på en natur-/havegrund kun 10 m fra fin badestrand. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er lofterne hvidmalet og gulvene af naturtræ. Væggene er beklædt med hvidmalede træpaneler. I badeværelset er der bruseniche. Det pæne køkken er kombineret med opholdsstuen og indeholder bl.a. fryser og opvaskemaskine. I den hyggelige opholdsstue finder I TV med parabolantenne, CD-afspiller og brændeovn. Huset er indrettet med 2 soverum med dobbeltseng. Desuden er der høj barnestol til rådighed. Et dejligt sommerhus i naturskønne omgivelser bl.a. med mulighed for fiskeri.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sandager Næs
Video - Sandager Næs Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !