Sommerhus til leje Agios Nikolaos Grækenland -

Feriehus til udlejning Agios Nikolaos Grækenland -      

I fiskerlandsbyen Agios Nikolaos, ved et meget smukt stykke kyststrækning, ligger dette nye naturstenhus. Villaen ligger på en stor grund med have i umiddelbar nærhed af havet. Lige overfor grunden kan I gå over klippekysten og direkte i vandet. Sandstranden kan I også sagtens nå til fods. I den fredede havn i Agios Nikolaos vugger et par fiskerbåde og de få tavernaer byder på frisk og god mad. Her er en kafenion også en del af bylivet. 1 soverum har klimaanlæg.

Ferieboligen

Personer: 6

Soverum: 3

110 kvm


Billeder

×

Faciliteter

  Bruser

  Køleskab

  Komfur

  Kaffemaskine

  TV

  DVD

  Brændeovn/Pejs

  Grill

  Vaskemaskine

  Strand: 200 m

  Spisested: 500 m

   Husdyr IKKE tilladt

   Check In: Efter kl. 15.00

   Check Out: Før kl. 10.00


Kontakt

 

Priser

 

Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Grækenland > Kreta > Agios Nikolaos

Havnepromenaden i Agios Nikolaos Marc Ryckaert

Agios Nikolaos på Kreta indfanger essensen af en idyllisk middelhavsby med sin blanding af naturlig skønhed, kulturelle oplevelser og livligt byliv.

Byen er beliggende på den østlige del af Kreta, og den tjener som hovedstad i Lassithi-præfekturet. Byen er kendt for sin charme, dejlige havn, og den spektakulære udsigt over Det Ægæiske Hav.

Agios Nikolaos præsenterer en charmerende havnefront, hvor besøgende kan nyde afslappende gåture langs vandet, udsigten over farverige både og de lokale taverner og caféer.

Denne græske kystby er således et sandt ferieparadis, der kombinerer historie, natur, og kretensisk gæstfrihed for at skabe en mindeværdig oplevelse ved Det Ægæiske Hav.

Beliggenhed

Agios Nikolaos ligger ved Mirabellobugten og byder på betagende udsigter over det kretensiske hav.

Dens naturskønne beliggenhed, omgivet af bjerge og vand, gør det til et ideelt rejsemål for dem, der søger både afslapnin ...Læs mere om Agios Nikolaos
Populært i Agios Nikolaos

ArtiklerVi anbefaler