Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Langeland, Ristinge Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Langeland, Ristinge
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 130 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 150 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Langeland, Ristinge Fyn & øer Danmark

Her er tale om et virkelig unikt sommerhus! Huset er et klassisk arkitektegnet 2- plans sommerhus, bygget i 2002 i allergivenlige materialer, og beliggende på en stor havegrund, som grænser op til et frit landområde, kun 150 m fra havet og den skønne badestrand. Fra såvel hus som grund er der udsigt over vandet. Til huset hører et terrasseareal med diverse havemøbler samt udendørs pejs. Indvendig har huset hvide vandskurede vægge og lofter samt smukke opvarmede teglklinkegulve overalt. Indretningen i huset er i dansk design og af høj kvalitet. På 1. salen findes der opholdsstue og 3 soverum, hvoraf det ene har udgang til balkon. I stueetagen er der en smagfuldt møbleret pejsestue med pejs, telefon og TV med parabol (digital), et pragtfuldt badeværelse med bruseniche, 2-pers. spa og adgang til sauna, et moderne køkken med fryser, komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine, samt en spisestue, der er indrettet med pejs og moderne møbler. En mellemgang, hvor der er vaskemaskine og tørretumbler, fører ud til annekset med 2 sovepladser. Desuden hems med 2 sovepladser. Et helt usædvanligt hus, hvis indretning og udstyr er af højeste kvalitet. Samtidig ligger huset i smukke omgivelser, hvilket er med til at gøre dette sommerhus til det perfekte udgangspunkt for en vellykket ferieoplevelse. Bemærk: Huset er i alle henseender højteknologisk, opvarmes 100% ved jordvarme.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Langeland, Ristinge


Langeland er et dejligt sted at holde ferie. Her er hygge og ferieoplevelser for alle.
Langeland er beliggende mellem Fyn, Tåsinge og Ærø mod vest og Lolland mod øst i Langelandsbæltet, eller den sydlige del af Storebælt. Øen er 52 km lang og op til 11 km bred, og har et samlet areal på 284 km² og en samlet befolkning på 13.881 i 2006. Rudkøbing er Langelands største by, andre større byer er Bagenkop, Lohals, Spodsbjerg, Tranekær og Tullebølle.

Langeland er landfast med Fyn via en bro fra Rudkøbing til Siø og en dæmning fra Siø til Tåsinge, som er forbundet med en højbro til Svendborg.

Langeland er specielt kendt for sine "Hattebakker". Langeland er det sted i Verden hvor der er flest stendysser pr. km2.

Der udgår fire færgeruter fra øen:

Fra Rudkøbing til Marstal på Ærø.
Fra Spodsbjerg til Tårs på Lolland (der er en del af primærrute 9).
Fra Rudkøbing til Strynø
Fra Lohals til Kørsør (cykelfærge)

Af primære seværdigheder på Langeland er Langelandsfortet,beliggende ved Søndenbro på Sydlangeland. Langelandsfortet var en del af Danmarks forsvar af den vestlige del af Østersøområdet og aktikt med skydeklar kanoner skjult i stillinger under jorden indtil 1989. Af andre seværdigheder er der Skovsgård, beliggende lidt syd for Lindelse. Dette er en lille fin herregård, der er et besøg værd for hele familien. I kælderen har Langelands Museum indrettet et museum, der på spændende vis viser, hvordan fortidens tjenestefolk levede og boede på herregården. Endvidere er der på herregården et naturværksted, hvor børn kan lære at karte og spinde uld og grutte korn.

På Langeland findes endvidere et hav af kunstnere både inden for smykke-, glas-, keramik- og billedkunst.


Video - Langeland, Ristinge Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !