Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Langeland, Lohals Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Langeland, Lohals
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 110 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Langeland, Lohals Fyn & øer Danmark

Spændende sommerhus i sten med stråtag og bindingsværk, bygget i 1877 og totalrenoveret i 2006. Huset er beliggende på en natur-/havegrund tæt på den hyggelige by Lohals med hyggelig havn og gademiljø. Til huset hører en åben terrasse med diverse havemøbler samt en ekstra terrasse på 65 m2 med stråtækt havepavillon. Fiskerenseplads til rådighed. Opvarmede klinkegulve, malede vægge samt trælofter overalt. 2 badeværelser med bruseniche, det ene er endvidere udstyet med 2-pers. spa. Moderne køkken med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader samt fryser. Hyggelig stue, der er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital), video, DVD-afspiller samt stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 3 soverum med dobbeltseng samt 1 med 2 enkeltsenge. Endvidere komb. vaskemaskine/tørretumbler. Barneseng, høj barnestol, ekstra TV, gynge og sandkasse til børnene. Huset er velegnet for lystfiskere, idet der er godt fiskevand i området med gode muligheder for fisketure fra havnen.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Langeland, Lohals


Fra Lohals er der knap 18 kilometer til Tranekær, godt 29 til Rudkøbing og knap 52 til Bagenkop. Byen var tidligere kendt som færgeoverfartsby med ruter til Korsør på Sjælland og Lundeborg på Fyn. Byen har siden 1990erne været ramt af tilbagegang men er nu ved at udvikle sig til et rekreativt område med feriegæster, sommerhuse og lystbådehavn.

Lohals Havn er en gammel fragtskibs- og fiskerihavn, bygget i slutningen af 1850erne. Fiskeriet forsvandt næsten helt i 1980erne, men i dag har Lohals 3 erhvervsfiskere. 1970 fik havnen en bedding og kort derefter en maste- og bådekran. 1981 blev den nye marina indviet.

Der er lystbådehavn, bådudlejning, campingplads, badestrand, hotel, café, gallerier, restaurant, kro, bodega, grillbar og en butik med kunshåndværk og tøj.

Ved havnen ligger det maritime kulturhus "Banjen", hvor der om sommeren er gratis koncerter og dans ved molen.

Lohals er omgivet af skovene Vestre Stigtehave og Øster Stigtehave. I udkanten af Vestre Stigtehave ligger museet "Hollænderhus" med udstillinger om skovene på Nordlangeland, og øen Vresen.

Langeland er et dejligt sted at holde ferie. Her er hygge og ferieoplevelser for alle.
Langeland er beliggende mellem Fyn, Tåsinge og Ærø mod vest og Lolland mod øst i Langelandsbæltet, eller den sydlige del af Storebælt. Øen er 52 km lang og op til 11 km bred, og har et samlet areal på 284 km² og en samlet befolkning på 13.881 i 2006. Rudkøbing er Langelands største by, andre større byer er Bagenkop, Lohals, Spodsbjerg, Tranekær og Tullebølle.

Langeland er landfast med Fyn via en bro fra Rudkøbing til Siø og en dæmning fra Siø til Tåsinge, som er forbundet med en højbro til Svendborg.

Langeland er specielt kendt for sine "Hattebakker". Langeland er det sted i Verden hvor der er flest stendysser pr. km2.

Der udgår fire færgeruter fra øen:

Fra Rudkøbing til Marstal på Ærø.
Fra Spodsbjerg til Tårs på Lolland (der er en del af primærrute 9).
Fra Rudkøbing til Strynø
Fra Lohals til Kørsør (cykelfærge)

Af primære seværdigheder på Langeland er Langelandsfortet,beliggende ved Søndenbro på Sydlangeland. Langelandsfortet var en del af Danmarks forsvar af den vestlige del af Østersøområdet og aktikt med skydeklar kanoner skjult i stillinger under jorden indtil 1989. Af andre seværdigheder er der Skovsgård, beliggende lidt syd for Lindelse. Dette er en lille fin herregård, der er et besøg værd for hele familien. I kælderen har Langelands Museum indrettet et museum, der på spændende vis viser, hvordan fortidens tjenestefolk levede og boede på herregården. Endvidere er der på herregården et naturværksted, hvor børn kan lære at karte og spinde uld og grutte korn.

På Langeland findes endvidere et hav af kunstnere både inden for smykke-, glas-, keramik- og billedkunst.


Video - Langeland, Lohals Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !