Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Langø Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Langø
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 85 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 10 Afstand til indkøb 4500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Langø Fyn & øer Danmark

Dette dejlige sommerhus i træ, bygget i 1949 og renoveret i 2006, er beliggende helt ned til vandet på en stor naturgrund med træer og gode legemuligheder. Til huset hører pragtfulde, åbne terrasser. Der er endvidere en tagterrasse med havemøbler samt en storslået udsigt over vandet. Indvendig er der dels træ-, dels linoleumsgulve og malede vægge. Badeværelse med bruseniche. Køkkenet er bl.a. udstyret med varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. I den velmøblerede stue er der TV med DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller og brændeovn. Endvidere forefindes en hyggelig udestue. I huset er der også et aktivitetsrum med billard, bordtennis og fodboldspil. Husets sovepladser fordeler sig på 1 soveværelse med dobbeltseng samt 2 værelser med hver 1 enkeltseng. Endvidere forefindes anneks med køjeseng. Fryser i redskabsrum. Barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse til børnene. Sommerhuset ligger i et dejligt naturområde med et rigt dyreliv.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Langø
Video - Langø Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !