Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Langeland, Hov Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Langeland, Hov
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 102 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 150 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Langeland, Hov Fyn & øer Danmark

På en skøn ugenert havegrund med bålplads og pavillon, kun 150 m fra vandet, ligger dette velholdte sommerhus i sten/træ, bygget i 1973 og renoveret i 1995. Til huset hører dejlig overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der hvidmalede murede vægge og trælofter. Gulvene er belagt med klinker. Pænt køkken med fryser, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Den smagfuldt indrettede opholdsstue med adgang til havestue indeholder brændeovn, DVD-afspiller, 32" fladskærms-TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. 2 soveværelser; 1 med dobbeltseng og 1 med 4 køjepladser. Desuden vaskemaskine til rådighed. Til børnene findes gynge, sandkasse, legehus, barneseng og høj barnestol. Carport. Lille terrasse med bord og bænk ved bålplads. Udendørs fiskerenseplads ved huset og gode fiskemuligheder i nærheden (gratis fiskeret ved Hoborglund kyst).

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Langeland, Hov


Langeland er specielt kendt for sine "Hattebakker". Langeland er det sted i Verden hvor der er flest stendysser pr. km2.

Langeland er et dejligt sted at holde ferie. Her er hygge og ferieoplevelser for alle.
Langeland er beliggende mellem Fyn, Tåsinge og Ærø mod vest og Lolland mod øst i Langelandsbæltet, eller den sydlige del af Storebælt. Øen er 52 km lang og op til 11 km bred, og har et samlet areal på 284 km² og en samlet befolkning på 13.881 i 2006. Rudkøbing er Langelands største by, andre større byer er Bagenkop, Lohals, Spodsbjerg, Tranekær og Tullebølle.

Langeland er landfast med Fyn via en bro fra Rudkøbing til Siø og en dæmning fra Siø til Tåsinge, som er forbundet med en højbro til Svendborg.

Der udgår fire færgeruter fra øen:

Fra Rudkøbing til Marstal på Ærø.
Fra Spodsbjerg til Tårs på Lolland (der er en del af primærrute 9).
Fra Rudkøbing til Strynø
Fra Lohals til Kørsør (cykelfærge)

Af primære seværdigheder på Langeland er Langelandsfortet,beliggende ved Søndenbro på Sydlangeland. Langelandsfortet var en del af Danmarks forsvar af den vestlige del af Østersøområdet og aktikt med skydeklar kanoner skjult i stillinger under jorden indtil 1989. Af andre seværdigheder er der Skovsgård, beliggende lidt syd for Lindelse. Dette er en lille fin herregård, der er et besøg værd for hele familien. I kælderen har Langelands Museum indrettet et museum, der på spændende vis viser, hvordan fortidens tjenestefolk levede og boede på herregården. Endvidere er der på herregården et naturværksted, hvor børn kan lære at karte og spinde uld og grutte korn.

På Langeland findes endvidere et hav af kunstnere både inden for smykke-, glas-, keramik- og billedkunst.


Video - Langeland, Hov Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !