Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Horne Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Horne
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 92 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Horne Fyn & øer Danmark

På en højtbeliggende naturgrund kun 200 m fra vandet ligger dette sommerhus i træ, bygget i 1976 og moderniseret i 1999, med udsigt over havet og øen Lyø fra hus og grund. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler, liggestole og grill. Indvendigt er der malede vægge og lofter, og på gulvene er der tæpper, træ og klinker. Badeværelse med gulvvarme, bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler. Det åbne køkken er bl. a. udstyret med mikrobølgeovn, komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, TV, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng og 2 værelser med hver 2 enkeltsenge. Til de mindste feriegæster findes der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge. I kan gå til stranden ad et smukt stisystem, hvor der også er et grønt område med bl. a. en fodboldbane. Ved stranden er der badebro og slæbested til joller.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Horne
Video - Horne Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !