Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Helnæs Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Helnæs
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 11 Soverum    
Areal 220 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 10 Afstand til indkøb 200 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Helnæs Fyn & øer Danmark

Skønt luksussommerhus i 2 plan på Helnæs med en unik beliggenhed direkte ud til havet. Huset, der er opført på en veltilplantet havegrund 100 m fra skoven, er bygget i 1930 og totalt renoveret i 1990. Fra hus og grund er der en pragtfuld havudsigt. Åbne terrasser med havemøbler, grillpavillon, udekøkken/fiskerenseplads samt legehus, sandkasse og gynge til børnene. Flot havestue med opvarmet klinkegulv og stort glasparti, hvorigennem man kan se direkte ind i den dejlige poolafdeling med swimmingpool (3,0 x 6,0 x 1,4 m), 2-pers. spa, sauna og solarium. Endvidere et dejligt, veludstyret køkken med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser og komfur med varmluftovn og keramiske kogeplader. Den hyggelige og velmøblerede stue indeholder brændeovn, 46" fladskærm-TV med parabol (Viasatl), video, DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller samt dobbelt sovesofa. Pænt badeværelse med opvarmet klinkegulv og bruseniche. Kontor med gratis bredbåndsforbindelse, printer/scanner og Playstation2. Soveværelse med dobbeltseng. 1. sal er indrettet med 3 soveværelser samt gæstetoilet. I 2 af værelserne findes TV. Fra terrassen på 1. sal er der en flot udsigt. Til husets udstyr hører endvidere vaskemaskine, tørretumbler, barneseng og høj barnestol. Olie- og solvarmeanlæg gør huset energivenligt. Carport og robåd. Et helt unikt fiskevand samt god badestrand. Halvøen Helnæs byder på mange naturoplevelser og vandet er aldrig længere væk, end det kan ses og mærkes. Lyset på Helnæs er stærkere end andre steder, hvilket har tiltrukket mange kunstnere. Mod vest rager Helnæs Fyr op i landskabet og badestranden er god og børnevenlig.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Helnæs


Helnæs er et halvø (deraf næs) på Sydvestfyn. På Helnæs ligger landsbyen Helnæs By med Helnæs Kirke, såvel som Helnæs Fyr på landspidsen Lindehoved. Endvidere er der på Helnæs naturområdet Maden, en campingplads og en højskole. Helnæs udgør hele Helnæs Sogn og er forbundet med Agernæs og dermed Fyn med den naturlige dæmning Langøre.

Friluftsliv
Feddet har stor lokal betydning som åbent gåtursområde hele året og i badesæsonen tiltrækkes mange mennesker langvejs fra. De tre omgivende småbyer er sommerhusbyer med en vis andel fastboende og der findes i alt 3 større lejrskoler/spejderhytter som grænser til arealet. Den ene er specielt indrettet med henblik på handicappede.
Der er på arealet 2 bådeophalingspladser, ligesom en del både ligger for svaj i bunden af Helnæsbugten og der er en del oplæg af både på arealet.

Kører du ad den smale vejdæmning ud til Helnæs, møder du et imponerende landskab.

Først ligger Bobakkerne som en kæmpe vold, der om sommeren er klædt i et farverigt blomsterdække. De afgræssede arealer ejer staten, og de er åbne for vandreture.

Længere mod syd ligger det vældige engområde Maden, vest for Helnæs by. Næsten 300 ha enge og marker ligger bag strandvoldene ud mod Lillebælt.

Nord for Helnæs kommer du forbi Feddet. Hér er god badestrand.Video - Helnæs Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !