Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hasmark Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Hasmark Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 115 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 250 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hasmark Strand Fyn & øer Danmark

Virkelig dejligt sommerhus i træ og sten, bygget i 1973 og senest moderniseret i 2005. Huset ligger på en natur-/havegrund i et naturskønt og roligt område, kun 250 m fra børnevenlig sandstrand. Såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Derudover er der en dejlig udestue. Gulvene er belagt med tæpper. Væggene og lofterne er beklædt med lyst træ. Skønt badeværelse med bruser, vaskemaskine og tørretumbler. I tilknytning til badeværelset er der en spa-afdeling med 2 pers. spa samt klinkegulv. Fra spa-rummet er der direkte adgang til saunaen. Veludstyret køkken med bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn og fryser. Den hyggelige opholdsstue indeholder brændeovn, stereoanlæg samt TV med parabol (digital) og video. Endvidere er huset udstyret med solarium, barneseng og høj barnestol. Carport. Til børnene er der sandkasse og gynge. Gode fiske- og vandsportsmuligheder i nærheden.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Hasmark Strand


Hasmark er en meget lille by nord for Otterup på Fyn. Byen lægger navn til en lang strand på Nordfyn: Hasmark Strand der ligger mellem Jørgensø Strand mod vest og Enebærodde mod øst.

Langs hele stranden ligger mange sommerhuse, som præger området.

Tæt på stranden ligger Hasmark Strand Feriepark - en campingplads med kiosk, badeland og restaurant.Video - Hasmark Strand Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !