Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hasmark Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Hasmark Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 100 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 80 Afstand til indkøb 300 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hasmark Strand Fyn & øer Danmark

Dette dejlige og smagfuldt indrettede sommerhus i træ og sten, bygget i 1930 og renoveret i 2004, er beliggende på en stor, dejlig havegrund, tæt på en af Fyns bedste badestrande. Huset består af 2 separate bygninger samt et anneks. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler og en dejlig udendørs grill. Indvendig er der trælofter, malede vægge og gulve, der delvist er belagt med tæpper. I bygning 1 er der et pænt gæstetoilet. Nyere køkken med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. Den dejlige, store spiseafdeling er indrettet med brændeovn. Velmøbleret opholdsstue, der er indrettet med TV med parabol (analog) og stereoanlæg med CD-afspiller samt flot pejs. I bygning 2 er der et lækkert badeværelse med gulvvarme og bruseniche samt 1 soveværelse med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Endvidere er der anneks med dobbelt sovesofa. Sommerhuset ligger i et rigtig godt område med mange aktivitetsmuligheder for hele familien.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Hasmark Strand


Hasmark er en meget lille by nord for Otterup på Fyn. Byen lægger navn til en lang strand på Nordfyn: Hasmark Strand der ligger mellem Jørgensø Strand mod vest og Enebærodde mod øst.

Langs hele stranden ligger mange sommerhuse, som præger området.

Tæt på stranden ligger Hasmark Strand Feriepark - en campingplads med kiosk, badeland og restaurant.Video - Hasmark Strand Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !