Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hasmark Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Hasmark Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 62 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 50 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hasmark Strand Fyn & øer Danmark

Spændende og velholdt sommerhus i træ, bygget i 1995 og gennemrenoveret i 2006. Huset ligger på en havegrund, kun 50 m fra fin badestrand. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med diverse havemøbler og Weber grill. Indvendig er der lyse trægulve og hvide vægge samt lofter til kip. Moderne badeværelse med bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler. Det flotte køkken er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. Velindrettet stue med brændeovn, TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller samt legehjørne til børnene. Husets sovepladser fordeler sig på 2 soveværelser med dobbeltseng samt hems med 2 sovepladser. Det ene værelse er endvidere udstyret med Playstation2, der også kan benyttes som DVD-afspiller. Barneseng og høj barnestol til rådighed. Huset er beliggende tæt ved Hasmark Strand Feriepark med et stort legeområde, badeland, restaurant, minigolf og cykeludlejning. Området er et fint naturområde med skøn badestrand og muligheder for fiskeri. Der ligger en golfbane 25 km fra huset.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Hasmark Strand


Hasmark er en meget lille by nord for Otterup på Fyn. Byen lægger navn til en lang strand på Nordfyn: Hasmark Strand der ligger mellem Jørgensø Strand mod vest og Enebærodde mod øst.

Langs hele stranden ligger mange sommerhuse, som præger området.

Tæt på stranden ligger Hasmark Strand Feriepark - en campingplads med kiosk, badeland og restaurant.Video - Hasmark Strand Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !