Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Pazin-Sv. Petar u Sumi Kroatien - Sommerhusudlejning af bureau


Kroatien Istrien Pazin-Sv. Petar u Sumi
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 12 Soverum 6    
Areal 182 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested 7000

Ferielejlighed til udlejning Pazin-Sv. Petar u Sumi Istrien Kroatien

Dette dejlige feriehus ligger Banovci, en lille by i Istriens indland, i rolige omgivelser. Huset består af to små lejligheder, en i stueetagern og den anden på 1. sal. De er forbundet af en udendørstrappe. Lejlighederne er indrettet med bekvemte møbler og med interessante detaljer. I den dejlige have er der et istriensk stenhus, som kaldes en 'kazun'. Her har børnene rigelig plads til at lege. Nyd en forfriskende dukkert i den udendørs swimmingpool eller gå en tur i den storslåede natur. Nyd en hyggelig aften sammen og smag på de mange lækre specialiteter fra grillen. Tag en tur til nogle af de andre smukke turistbyer på kysten så som den romantiske by Rovinj, den kulturelt rige by Pula, den maleriske by Porec eller Umag, hvor der hvert år i midten af juli finder den verdensberømte ATP turnering sted.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Pazin-Sv. Petar u Sumi
Video - Pazin-Sv. Petar u Sumi Istrien
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !