Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Fyns Hoved Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Fyns Hoved
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum    
Areal 84 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Fyns Hoved Fyn & øer Danmark

Kun 200 m fra sandstrand og rigtig gode fiskemuligheder ligger dette sommerhus i træ, bygget 1982, på stor, ugeneret naturgrund med mange træer. Til huset hører åben terrasse med havemøbler. Indvendigt er der tæpper og klinker på gulvene. Vægge med træ og hessian. Badeværelse med bruser. Åbent køkken med bl. a. vaskemaskine. Stue med spiseplads, TV med parabol (analog), stereoanlæg samt brændeovn. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng, 1 soveplads i stuen samt 2 enkeltsenge i anneks, kun 3 m fra huset. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol og sandkasse. Kummefryser i det lille udhus. Et roligt og fredfyldt sted med en storslået natur.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Fyns Hoved


Fyns Hoved er det nordligste punkt af Fyns nordøstlige del Hindsholm og er dermed Fyns nordligste punkt som med sin placering skiller Kattegat og Storebælt.

Hindsholm er en halvø, der udgør det nordøstligste Fyn. Halvøens nordligste punkt er Fyns Hoved. Hindsholm er 91 km² stor, lidt mindre end Samsø, og er omgivet af følgende farvande: Odense Fjord, Kattegat, Storebælt, Romsø Sund og Kerteminde Bugt. Hindsholm er en del af Kerteminde Kommune, som igen er en del af Region Syddanmark.

Få kilometer syd for Hindsholm ligger byen Kerteminde. Hindsholm bliver af lokale kaldet "Holmen".

Lige syd for Fyns Hoved ligger Korshavn, en naturhavn, der benyttes af mange fritidssejlere.

Fyns Hoved ligger i det tørre Storebæltsområde, hvor nedbøren er ca. 450 mm om året. Landsgennemsnittet er 650 mm om året. Området er rasteplads for tusindvis af trækfugle.

Flere fynske malere som Johannes Larsen og Fritz Syberg har fundet inspiration til deres billeder i den flotte natur, som findes her.

Vores forfædre kendte også området. Beviset er fundet af en stammebåd fra 3.500 f.kr.

Når man går rundt på Fyns Hoved kan man ikke undgå at lægge mærke til de mange stengærder. De stammer tilbage fra 1810, hvor 7 bønder i landsbyen Nordskov besluttede at dele området imellem sig, så de hver fik en nordlig og en sydlig jordstrimmel. De syv husmænd i landsbyen fik én strimmel til deling.Video - Fyns Hoved Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !