Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Vodnjan-Golubovo Kroatien - Sommerhusudlejning af bureau


Kroatien Istrien Vodnjan-Golubovo
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum 3    
Areal 143 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested 3000

Ferielejlighed til udlejning Vodnjan-Golubovo Istrien Kroatien

Dette lille skønne hus er ideel for en familie, der også gerne vil nyde den varme atmosfære på ferien. Huset er indrettet med sikker stil, og der er kredset for detaljen. På det lukkede grundstykke står der en grill til rådighed, og under den overdækkede terrasse står der bænke og borde. Huset ligger i et område med en fredelig atmosfære, og hvor der bl.a. også er mulighed for at nyde nogle timer i det udendørs swimmingpool med jacuzzi, som er beregnet til 6 personer. Ligeledes kan man også slappe af i det indendørs spabad. Fra huset har man en pragtfuld udsigt over havet og ø-gruppen Brijuni, som er en af Kroatiens skønneste nationalparker og mest interessante udflugtsmål. Blandt historiske mindesmærker finder man her mangfoldige flora. I løbet af 5 min. i bil kommer man til strandene ved Barbariga, som består af sten og grus. Det krystalklare vand er ideel til at dykke og snorkle i.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vodnjan-Golubovo
Video - Vodnjan-Golubovo Istrien
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !