Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Ærø Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Ærø
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 105 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 3200 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Ærø Fyn & øer Danmark

I Det Sydfynske Øhav ligger Ærø, hvor dette velholdte sommerhus i 2 plan findes, bygget i 1860 og renoveret i 2007. Indvendig er der tæpper/klinker på gulvene, og væggene er malede. I stueplan er der badeværelse med bruser og vaskemaskine. Det åbne køkken i forbindelse med opholdsstuen indeholder komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn samt opvaskemaskine. I stuen er der spiseplads med udsigt over markerne, TV med digital modtagerboks, video, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Desuden er der i stueetagen 1 soveværelse med en enkeltseng. På 1. sal er der 3 soverum: 1 med dobbeltseng og pragtfuld udsigt, 1 med 2 enkeltsenge og 1 med en enkeltseng og TV. Et Eldorado for dig, som ønsker ro og gerne vil opleve ø-kulturen.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Ærø
Video - Ærø Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !