Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Medulin Kroatien - Sommerhusudlejning af bureau


Kroatien Istrien Medulin
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum 2    
Areal 71 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 800 Afstand til indkøb 100 Afstand til spisested 100

Ferielejlighed til udlejning Medulin Istrien Kroatien

Dette familiehus med en central, men fredelig beliggenhed huser to rummelige og funktionelt indrettede ferielejligheder. Der er gåafstand til butikker og restauranter og til badestrandene er det bedst at cykle. Aktivitetsmuligheder: Fiskepicknick, badeudflugter, Brijuni Nationalpark og meget andet.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i MedulinMedulin
Det berømte feriested Medulin, er beliggende på den sydlige spids af Istrien.
Stedet har en lang, rigt indskåret kyst og en kæde af små øer. Idag er Medulin et berømt turistcentrum. Hertil hører også landsbyen Pješčana Uvala, på dansk kendt som "Sandkysten", men den såkaldte "strand" er faktisk mere grus og sten.

Området omkring Medulin inkluderer også landsbyerne Pomer, Vinkuran, Premantura Banjole Medulin.


Video - Medulin Istrien
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !