Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Langeland, Dageløkke Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Langeland, Dageløkke
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 330 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Langeland, Dageløkke Fyn & øer Danmark

Ønsker I at bo på en 4-længet gård med råderet over stuehuset i 2 etager samt en nedlagt stald, hvor I kan boltre jer, så er muligheden her. Gården er beliggende på en naturgrund - 400 m fra en god badestrand. Til gården hører udestue, åben terrasse med havemøbler samt stor have. Endvidere er der en stor lukket gårdsplads med udendørs fiskerenseplads. Indvendig er der malede vægge og lofter. Dels trægulve og dels klinkegulve. Badeværelse med bruseniche. Endvidere badeværelse med bruseniche samt 2-pers. spa. Gæstetoilet på 1. sal. Køkkenet er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader samt fryser. Endvidere separat spisestue. Opholds- og TV-stue samt billardstue. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital), video og DVD-afspiller samt stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 6 soverum på 1. sal: 3 med dobbeltseng og 3 med hver 1 enkeltseng. Da den ene dobbeltseng er en antik seng er sengebredden kun 0,75 m x 2 og længden er 1,80 m. Den ene enkeltseng er kun 1,75 m i længden. Gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Barneseng og vaskemaskine til rådighed. Fitnessrum med cykel, ribbe, håndvægte og motionsbænk. Sandkasse på grunden. I huset forefindes endvidere ekstra brændeovn samt ekstra fryser. Overalt på Langeland er der gode fiskemuligheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Langeland, Dageløkke


Langeland er et dejligt sted at holde ferie. Her er hygge og ferieoplevelser for alle.
Langeland er beliggende mellem Fyn, Tåsinge og Ærø mod vest og Lolland mod øst i Langelandsbæltet, eller den sydlige del af Storebælt. Øen er 52 km lang og op til 11 km bred, og har et samlet areal på 284 km² og en samlet befolkning på 13.881 i 2006. Rudkøbing er Langelands største by, andre større byer er Bagenkop, Lohals, Spodsbjerg, Tranekær og Tullebølle.

Langeland er landfast med Fyn via en bro fra Rudkøbing til Siø og en dæmning fra Siø til Tåsinge, som er forbundet med en højbro til Svendborg.

Langeland er specielt kendt for sine "Hattebakker". Langeland er det sted i Verden hvor der er flest stendysser pr. km2.

Der udgår fire færgeruter fra øen:

Fra Rudkøbing til Marstal på Ærø.
Fra Spodsbjerg til Tårs på Lolland (der er en del af primærrute 9).
Fra Rudkøbing til Strynø
Fra Lohals til Kørsør (cykelfærge)

Af primære seværdigheder på Langeland er Langelandsfortet,beliggende ved Søndenbro på Sydlangeland. Langelandsfortet var en del af Danmarks forsvar af den vestlige del af Østersøområdet og aktikt med skydeklar kanoner skjult i stillinger under jorden indtil 1989. Af andre seværdigheder er der Skovsgård, beliggende lidt syd for Lindelse. Dette er en lille fin herregård, der er et besøg værd for hele familien. I kælderen har Langelands Museum indrettet et museum, der på spændende vis viser, hvordan fortidens tjenestefolk levede og boede på herregården. Endvidere er der på herregården et naturværksted, hvor børn kan lære at karte og spinde uld og grutte korn.

På Langeland findes endvidere et hav af kunstnere både inden for smykke-, glas-, keramik- og billedkunst.


Video - Langeland, Dageløkke Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !