Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Bogense Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Bogense
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 110 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 50 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Bogense Fyn & øer Danmark

Charmerende byhus centralt beliggende i den kønne, fynske købstad, Bogense. Huset er oprindeligt bygget i 1777 men er totalt nybygget i 2003 (kun facaden er bevaret), så det fremstår som et moderne hus i 2 etager. Til huset hører en børnevenlig, afskærmet have samt et åbent terrasseareal med havemøbler. Indvendig er gulvene belagt med klinker, og vægge og lofter er malet i en smuk, hvid farve. Badeværelse med 3-pers. spa, vaskemaskine, tørretumbler, gulvvarme, bruseniche og direkte adgang til saunaen. Moderne indrettet køkken med bl.a. fryser, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Den smagfuldt indrettede opholdsstue ligger i forbindelse med spiseafdelingen og indeholder brændeovn, TV med fællesantenne, stereoanlæg med CD-afspiller og udgang til terrassen. Husets sovepladser er fordelt på 3 soveværelser med dobbeltseng på 1. sal samt 1 værelse med dobbeltseng i stueetagen. Gratis ADSL internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Til de små feriegæster findes barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse. Bogense ligger direkte ud til kysten med gode bade- og fiskemuligheder. Desuden findes her et spændende handelsmiljø og gode restaurationer i forbindelse med byens lille marina.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Bogense
Video - Bogense Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !