Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Zminj-Krnicari Kroatien - Sommerhusudlejning af bureau


Kroatien Istrien Zminj-Krnicari
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 11 Soverum 5    
Areal 246 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested 1500

Ferielejlighed til udlejning Zminj-Krnicari Istrien Kroatien

I hjertet af Istrien ligger dette flotte og meget hyggeligt indrettede stenhus. Det er bygget i traditionel stil med mange interessante detaljer. En indhegnet have med en stor swimmingpool og en sauna sørger for dejlig afslapning. Ejendommen består af tre enheder, et hovedhus og to mindre huse med eget soverum, badeværelse og køkken. Alle soverum i hovedhuset er udstyret med eget badeværelse. Stedet er omgivet af en dejlig og smuk natur og ligger i en rolig landsby kun 15 minutters kørsel fra de smukke og interessante byer Rovinj og Porec med dejlige strande. Ejeren byder jer velkommen med en velkomstpakke. En trådløs internetopkobling står til rådighed. Nyd en god og afslappende ferie i denne oase og oplev Istriens skønhed. Den laveste loftshøjde på tagetagen er 1,40 m.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Zminj-Krnicari
Video - Zminj-Krnicari Istrien
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !