Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vibæk Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Vibæk Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 7 Soverum    
Areal 60 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 700 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vibæk Strand Østjylland Danmark

På en naturgrund tæt på Ebeltoft finder man dette hyggelige sommerhus i træ, bygget i 1966 og renoveret i 1998. Lyse trævægge og -lofter. Gulvtæpper i stue og på værelser, linoleum i køkkenet samt klinkegulv på badeværelset. Pænt badeværelse med bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler. Pænt køkken i forbindelse med stuen, der er udstyret med bl.a. mikrobølgeovn og fryser. Hyggeligt møbleret opholdsstue med TV med parabol (digital) samt stereoanlæg med CD-afspiller. Fra stuen er der udgang til dejlig udestue. Husets sovepladser fordeler sig på 1 stort soveværelse med dobbeltseng samt 1 med 2 enkeltsenge. Endvidere anneks med 1 enkeltseng og 1 køjeseng. Barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse til børnene. Udendørs fiskerenseplads. Huset er beliggende tæt på de mange aktiviteter i Ebeltoft, Ebeltoft Zoo, Mols Bjerge, Djurs Sommerland og Kattegatcentret i Grenaa.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vibæk Strand


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !