Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Udbyhøj Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Udbyhøj
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 146 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 700 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Udbyhøj Østjylland Danmark

Tæt på Kattegat og Randers Fjord finder I dette utroligt flotte, 2-etages sommerhus, bygget i træ i 2007. Huset er beliggende på en stor naturgrund. Til huset hører såvel åbne terrasser som overdækket terrasse med havemøbler. På 1. sal er der endvidere en balkon med en storslået udsigt. Indvendig er der opvarmet klinkegulv i underetagen samt trægulv på 1. sal. Overalt er der flotte trælofter og -vægge. Baggang med vaskemaskine og tørretumbler. Meget stort og flot badeværelse med 2-pers. spa, skabsarrangement og bruseniche. Endvidere er der et stort og flot køkken med bl.a. opvaskemaskine, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og "fingertouch"-funktion samt fryser. Køkkenet er kombineret med den lyse spiseafdeling samt "hyggehjørne" med 40" fladskærms-TV, DVD-afspiller, brændeovn og stereoanlæg med CD-afspiller. Stor hall med opgang til 1. sal. På 1. sal er der en hyggelig stue med gode møbler, 40" fladskærms-TV og DVD-afspiller. Fra stuen er der udgang til balkonen med den flotte udsigt. Husets sovepladser fordeler sig på 1 stort soveværelse med dobbeltseng i stueetagen og 1 med 2 enkeltsenge samt 1 med dobbeltseng og udgang til overdækket svalegang på 1. sal. Barneseng og høj barnestol til rådighed. Et virkelig flot og helt igennem gennemført sommerhus, der ligger tæt på det lille fiskerleje i Udbyhøj med sejlads over Randers Fjord. Huset ligger endvidere tæt på Kattegat og godt fiskevand. Der er heller ikke langt til Djurs Sommerland, Randers Regnskov og Kattegat-Centret i Grenaa. I området er der også flere golfbaner.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Udbyhøj


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !