Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Udbyhøj Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Udbyhøj
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 78 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 2000 Afstand til indkøb 6000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Udbyhøj Østjylland Danmark

Her er tale om et virkelig skønt sommerhus med sauna, bygget dels i sten og dels i træ i 1982. Huset ligger på en naturgrund med græs og forskellig beplantning. Til huset hører overdækket terrasse med havemøbler. Gulvene er overalt belagt med tæpper, dog klinkegulv i køkkenet. Dejligt badeværelse med opvarmet flisegulv, bruseniche, vaskemaskine og direkte adgang til sauna. Veludstyret køkken med komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, fryser og opvaskemaskine. Den hyggelige opholdsstue indeholder pejs, stereoanlæg med CD-afspiller og TV med parabol (analog). 3 soverum; 2 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Endvidere er der solarium til rådighed. Til børnene er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Udbyhøj


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !