Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Udbyhøj Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Udbyhøj
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 103 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 2000 Afstand til indkøb 6000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Udbyhøj Østjylland Danmark

Dejligt sommerhus med sauna, bygget dels i sten og dels i træ i 1989, beliggende på en naturgrund i rolige omgivelser. Til huset hører terrasse med havemøbler samt skøn udestue. Indvendig er der lyse trægulve, dog klinkegulv i køkkenet. Væggene er dels af mursten, dels af fyrrustik. Lofterne er beklædt med fyrrustik. Dejligt badeværelse med opvarmet flisegulv, bruseniche, vaskemaskine samt direkte adgang til husets sauna. Køkkenafdelingen er udstyret med opvaskemaskine og fryser. Den pænt møblerede opholdsstue indeholder brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller og TV med parabol (analog). 3 gode soverum: 2 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Der er endvidere solarium til rådighed. Til børnene er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Udbyhøj


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !