Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje St. Havelse Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordsjælland St. Havelse Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 120 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 800 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning St. Havelse Strand Nordsjælland Danmark

På en naturgrund ligger dette dejlige sommerhus med spa og sauna, opført dels i træ, dels i sten i 1995. Til huset hører åbent samt overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendig er gulvene belagt med tæpper, dog klinkegulv i køkkenet. Væggene er dels i sten, dels i rustikt træ og lofterne er ligeledes beklædt med rustikt træ. Skønt badeværelse med bruseniche, opvarmet klinkegulv, solarium, 4-pers. spa og direkte adgang til husets sauna. Dejligt køkken med komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. I den hyggelige opholdsstue findes brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller og TV med parabol (analog). Huset er indrettet med 4 gode soverum: 3 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Endvidere forefindes vaskemaskine og tørretumbler. Til børnene er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge. Her er tale om et virkelig dejligt sommerhus med alle moderne bekvemmeligheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i St. Havelse Strand
Video - St. Havelse Strand Nordsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !