Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje St. Havelse Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordsjælland St. Havelse Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 78 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 800 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning St. Havelse Strand Nordsjælland Danmark

På en naturgrund i rolige omgivelser finder I dette skønne sommerhus i træ med sauna, bygget i 1980. Til huset hører overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er gulvene belagt med tæpper, dog klinkegulv i køkkenet. Vægge og lofter er beklædt med fyrrustik. Dejligt badeværelse med opvarmet klinkegulv, bruseniche, vaskemaskine og direkte adgang til husets sauna. Det veludstyrede køkken er kombineret med opholdsstuen og indeholder bl.a.opvaskemaskine og fryser. Hyggelig opholdsstue med pejs, stereoanlæg med CD-afspiller og TV med parabol (analog). Endvidere er der solarium til rådighed. 3 soverum: 2 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Til børnene er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i St. Havelse Strand
Video - St. Havelse Strand Nordsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !