Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sødring Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Sødring
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 50 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 600 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sødring Østjylland Danmark

Hyggeligt sommerhus i træ, bygget i 1975 og renoveret i 2000, beliggende på en naturgrund tæt på det lille fiskerleje Udbyhøj med sejlads over Randers Fjord til Norddjursland. Til huset hører stort åbent terrasseareal med havemøbler. Indvendig er vægge og lofter beklædt med træ. Trægulve. Pænt badeværelse med linoleumsgulv og bruseniche. Det funktionelle køkken indeholder bl.a. komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Hyggelig opholdsstue med brændeovn, TV med parabol (kun tyske programmer) og radio med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 2 værelser; 1 med dobbeltseng og 1 med 2 køjesenge. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge. Huset ligger i et skønt naturområde med gode muligheder for fiskeri samt tæt på Randers By og dens mange aktiviteter bl.a. Randers Regnskov.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sødring


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !