Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Skovgårde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Skovgårde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 105 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 150 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Skovgårde Østjylland Danmark

Med en helt unik beliggenhed tæt på dejlig badestrand finder I dette sommerhus, bygget i træ 2008 i speciel byggestil, beliggende på naturgrund. Fra såvel hus som grund er der flot havudsigt. Til huset hører åbent terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der trævægge og -lofter. Dels klinkegulve, dels trægulve. Dejligt badeværelse med dampkabine og gulvvarme. Flot, lyst køkken med bl. a. fryser, keramisk komfur, varmluftovn og opvaskemaskine. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Separat spiseafdeling. Stor, lys stue møbleret med gode møbler, TV med parabol (digital), DVD-afspiller samt stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 1 stort soveværelse med dobbeltseng og 1 mindre værelse med 2 enkeltsenge. Desuden 4 sovepladser på stor, lys hems. Et rigtig flot og anderledes sommerhus beliggende i et hyggeligt og børnevenligt sommerhusområde tæt på Fjellerup Strand, Djurs Sommerland, Randers Regnskov samt Kattegat-Centret i Grenaa. I området er der flere golfbaner samt Pay & Play golfbane.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i SkovgårdeFjellerup strand
Skovgårde på Djursland er et lille hyggeligt ferieområde som ligger blot et par km fra kysten, tæt på feriebyen Fjellerup og en af Danmarks bedste badestrande ved Kattegat. Stranden er børnevenlig, da havet er roligt og vandstanden lav.

I Fjellerup er der gode indkøbsmuligheder. Området byder på mange sommerhuse som ligger i den smukke natur.

En sommerhusferie i Skovgårde byder på dejlige naturoplevelser i området, en hel del aktivitetsmuligheder og seværdigheder, samt ikke mindst muligheden for ren afslapning.

Tæt på Skovgårde ligger Tustrup gravene som er et hedensk gravcenter ved Tustrup. Her på et fladt plateau med 100 meters mellemrum ligger 2 dysser og en jættestue omkring et centralanlæg et kulthus. En oldtidsbro og marksten ved Sjelsbro. En runesten og gravhøj ved Rimsø kirke. Og så er der langdyssen ved Stenvad.

Af forskellige turistattraktioner på Djursland kan bl.a. nævnes:
Djurs Sommerland
Kattegatcentret
Ebeltoft Zoo
Skandinavisk Dyrepark
Randers Regnskov
Gl. Estrup landbrugsmuseum
Djurslands Jernbanemuseum
Fregatten Jylland
Tivoli Friheden
Meilgaard Gods
Den Gamle By i Århus

Der er desuden mange gode muligheder for lystfiskeri i området.
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !