Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Skovgårde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Skovgårde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 78 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 800 Afstand til indkøb 2500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Skovgårde Østjylland Danmark

Med den flotteste panoramaudsigt over Kattegat såvel fra hus som fra grund og 800 m fra badestrand ligger dette velholdte sommerhus. Huset er beliggende på en naturgrund, bygget i træ i 1967, ombygget i 2001 og løbende renoveret. Til huset hører en dejlig morgenterrasse og en delvist overdækket terrasse med havudsigt, begge med havemøbler. Indvendigt er der dels trævægge, dels malede vægge. Flotte trægulve og -lofter, dog tæppe i køjerum og gang, klinker med gulvvarme på badeværelset. Flot badeværelse med 2-pers. spa, bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler. Flot køkken med bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Køkkenet og alrummet er kombineret med den lyse, hyggelige stue med gode møbler, TV med parabol (digital - eget kort kan medbringes), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Fra stuen er der udgang til flot terrasse. Sovepladserne fordeler sig på 2 soverum med dobbeltseng, 1 værelse med køjeseng (175 cm lang) samt hems med 2 sovepladser. Høj barnestol, gynge og sandkasse til børnene. I huset er der installeret varmepumpe/aircondition.Huset er beliggende i et attraktivt område, tæt på Fjellerup, Djurs Sommerland, Pay and Play golf v/ Djurs Sommerland), Randers Regnskov og Kattegat-Centret i Grenaa. Der er endvidere god badestrand samt gode muligheder for fiskeri i området.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i SkovgårdeFjellerup strand
Skovgårde på Djursland er et lille hyggeligt ferieområde som ligger blot et par km fra kysten, tæt på feriebyen Fjellerup og en af Danmarks bedste badestrande ved Kattegat. Stranden er børnevenlig, da havet er roligt og vandstanden lav.

I Fjellerup er der gode indkøbsmuligheder. Området byder på mange sommerhuse som ligger i den smukke natur.

En sommerhusferie i Skovgårde byder på dejlige naturoplevelser i området, en hel del aktivitetsmuligheder og seværdigheder, samt ikke mindst muligheden for ren afslapning.

Tæt på Skovgårde ligger Tustrup gravene som er et hedensk gravcenter ved Tustrup. Her på et fladt plateau med 100 meters mellemrum ligger 2 dysser og en jættestue omkring et centralanlæg et kulthus. En oldtidsbro og marksten ved Sjelsbro. En runesten og gravhøj ved Rimsø kirke. Og så er der langdyssen ved Stenvad.

Af forskellige turistattraktioner på Djursland kan bl.a. nævnes:
Djurs Sommerland
Kattegatcentret
Ebeltoft Zoo
Skandinavisk Dyrepark
Randers Regnskov
Gl. Estrup landbrugsmuseum
Djurslands Jernbanemuseum
Fregatten Jylland
Tivoli Friheden
Meilgaard Gods
Den Gamle By i Århus

Der er desuden mange gode muligheder for lystfiskeri i området.
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !