Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Selkær Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Selkær
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 58 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 8000 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Selkær Østjylland Danmark

Hyggeligt og velholdt sommerhus i træ, bygget i 1984, beliggende på en naturgrund i et børnevenligt område. Til huset hører hyggelig terrasse med havemøbler. Indvendig er vægge og lofter beklædt med træ. Lyse trægulve, dog gulvtæpper på værelserne. Pænt badeværelse med klinkegulv og bruseniche. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen og bl.a. udstyret med mikrobølgeovn, komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn og vaskemaskine. I opholdsstuen, hvorfra der er adgang til husets terrasse finder I brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller, DVD-afspiller og TV med parabol (analog - kun tyske kanaler). Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng og 2 værelser med køjesenge. Desuden fryser til rådighed (står i redskabsrummet). Huset ligger i et naturområde tæt på skov og marker, ikke langt fra Kattegat-centeret i Grenaa, Djurs Sommerland, og ca.1 lille times kørsel til Randers Regnskov. Ca. 8 km fra Bønnerup Strand.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Selkær


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !