Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Selkær Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Selkær
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 71 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 6000 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Selkær Østjylland Danmark

På en naturgrund i dejlige omgivelser i et roligt sommerhusområde ligger dette skønne sommerhus i træ, bygget 1980. Der er carport samt terrasse både åben og overdækket med havemøbler og grill. Overalt er der lyse trægulve, -vægge og -lofter. Køkkenet, som ligger i sammenhæng med stuen, er udstyret med bl. a. mikrobølgeovn (kombiovn med varmluft) og opvaskemaskine. Dejlig, stor og lys stue med bl. a. brændeovn, TV med parabol, DVD-afspiller og stereoanlæg. Der er udgang til terrassen fra stue og køkken. 1 soveværelse med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Desuden nyere anneks med 2 sovepladser. Annekset er el-opvarmet. Der er høj barnestol og weekendseng samt vaskemaskine. Der er installeret varmepumpe i huset. Derudover opvarmes huset med el og brændeovn. Der er en dejlig stor, lukket have. Der forefindes gynge og sandkasse. Der er ligeledes legetøj både til indendørs og udendørs brug. Huset er beliggende i et tæt skovområde, hvor man kan opleve et rigt dyreliv, tæt ved mange af Djurslands attraktioner.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Selkær


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !