Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Lystrup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Lystrup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 120 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 50 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Lystrup Østjylland Danmark

Hyggelig 2-etages ferielejlighed i sten, bygget 1775 og renoveret 2008, med en unik beliggenhed på en natur-/havegrund kun 50 m fra en dejlig, børnevenlig badestrand. Fra såvel lejlighed som grund er der udsigt over vandet. Til lejligheden hører åben terrasse med havemøbler. Indvendig er der gulvtæpper på 1. sal, dog vinyl i køkkenet. I underetagen er der dels vinylgulv, dels gulvtæppe, dog klinkegulv i badeværelset. Trælofter overalt, trævægge på 1. sal samt pudsede, malede murstensvægge i stueetagen. Badeværelse med opvarmet klinkegulv, bruseniche og vaskemaskine. På 1. sal køkken udstyret med bl.a. fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Køkkenet er kombineret med den hyggelige stue, som indeholder bl.a. brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Sovepladserne fordeler sig på 3 store soveværelser: 2 værelser med 2 enkeltsenge og 1 værelse med dobbeltseng. Desuden 2 sovepladser på god dobbelt sovesofa på 1. sal. Til de mindste feriegæster findes der barneseng og høj barnestol samt fælles legeplads. Udendørs fiskerenseplads med vask og bord forefindes. Lejligheden er beliggende tæt på Randers Regnskov, Djurs Sommerland, Gl. Estrup Museum og Kattegatcentret i Grenaa. Der er endvidere gode fiskemuligheder i området. Bemærk: Lejligheden er beliggende i samme ejendom som nr. 50-5011 og 50-5009. I området gennemføres militære skydeøvelser, hvilket undertiden kan høres. Uden for perioder med skydeøvelser er området, som har et rigt dyre og fugleliv, frit tilgængeligt for offentligheden. Hos ejeren, som bor på samme grund, findes der et aktivitetsrum med bl.a. billard og bordfodbold. Rummet stilles til rådighed efter henvendelse til ejer.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Lystrup


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !