Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Lystrup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Lystrup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 60 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 50 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Lystrup Østjylland Danmark

Dette dejlige sommerhus i træ, bygget i 1950 og renoveret i 2004, har en helt unik beliggenhed på en naturgrund - kun 50 m fra en børnevenlig badestrand. Udsigt over havet og stranden fra såvel hus som grund. Til huset hører åben terrasse med havemøbler. Trælofter og -gulve overalt, dog klinkegulv på badeværelset. Malede vægge i stuen og på værelserne. Flot badeværelse (2004) med vaskemaskine, bruseniche og opvarmet klinkegulv. Køkken (2004) i forbindelse med stuen med bl.a. fryser og opvaskemaskine. Hyggeligt møbleret stue med TV, DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller samt brændeovn. Sovepladserne fordeler sig på 1 stort værelse med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Ekstra TV med DVD-afspiller i det ene værelse. Til de mindste feriegæster findes der barneseng og høj barnestol samt fælles legeplads. Udendørs fiskerenseplads med vask og bord. Huset ligger tæt på Randers Regnskov, Djurs Sommerland, Gl. Estrup Museum samt Kattegatcentret i Grenaa. Der er også gode fiskemuligheder i området. Bemærk: Huset ligger på samme grund som 50-5012 og 50-5011. I området gennemføres miltære skydeøvelser, hvilket i perioder kan høres. Uden for perioder med skydeøvelser er området, som har et rigt dyre og fugleliv, frit tilgængeligt for offentligheden. Hos ejeren, som bor på samme grund, findes der et aktivitetsrum med bl.a. billard og bordfodbold. Rummet stilles til rådighed efter henvendelse til ejer.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Lystrup


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !