Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Lystrup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Lystrup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 64 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 150 Afstand til indkøb 300 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Lystrup Østjylland Danmark

Dejligt sommerhus i træ, 1972/92, beliggende på en naturgrund med græs og buske, omgivet af hæk. Åben terrasse med havemøbler samt udestue. Gulvtæpper. Ludbehandlede trævægge. Finérplader på lofterne. Køkkenet er bl.a. udstyret med fryser og mikrobølgeovn. Den hyggelige opholdsstue indeholder gode møbler og TV med parabolantenne. Desuden barneseng og høj barnestol til rådighed. Til huset hører også en robåd. Til børnene er der sandkasse, gynge og legehus. Carport på grunden. Endvidere er der et rum med fiskerengøringsplads. Gode fiskemuligheder i området.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Lystrup


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !