Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Lyngsbæk Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Lyngsbæk Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 121 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 2600 Afstand til indkøb 2600 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Lyngsbæk Strand Østjylland Danmark

Virkelig dejligt sommerhus med spa og sauna! Huset, som er bygget i træ i 1994, ligger på en naturgrund med græs i et dejligt naturområde. Stor, åben og læfyldt terrasse med havemøbler. Gulvtæpper i værelserne og opvarmet klinkegulv med løse tæpper i stue og køkken. Trælofter og lyse vægge. Dejlig badeafdeling med bruseniche, 2-pers. spa , opvarmet flisegulv og direkte adgang til husets sauna. Ekstra badeværelse med bruseniche, opvarmet flisegulv, vaskemaskine og tørretumbler. I det veludstyrede køkken findes fryser, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og komfur med varmluftovn og kereamiske kogeplader. Hyggelig, forsænket opholdsstue med brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller og TV med parabolantenne. Desuden gratis, trådløs internetforbindelse (computer skal medbringes) og solarium til rådighed. 4 gode værelser; alle med 2 enkeltsenge. Derudover findes et rummeligt, veludstyret anneks med 2 enkeltsenge. Til børnene er der barneseng, høj barnestol, gynge, sandkasse og legehus.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Lyngsbæk Strand


Lyngsbæk Strand er beliggende i Ebeltoft Vig mellem Mols og Ebeltoft. Stranden er en børnevenlig sandstrand.

Mols er et område i den sydlige del af Djursland på Jyllands østkyst.

Mols har skov, strand, morænelandskab, hede og et efter danske forhold meget kuperet terræn med bakker på op til 137 meter, og en del er fredet område.

Det kuperede terræn kaldes Mols Bjerge, hvor de mest kendte højdepunkter er Agri Bavnehøj (137m), Trehøje (127 m) og Stabelhøjene (135 m og 133 m).

Tæt ved Lyngsbæk ligger byen Ebeltoft. Ebeltoft (tidl. Æbeltoft) ligger på Djursland og er hovedbyen på Mols. Byen er den største by og eneste købstad i Syddjurs Kommune, beliggende på vestsiden af halvøen Hasnæs i Ebeltoft Sogn. Ebeltoft tilhører Region Midtjylland.

Byen er et af Danmarks største rejsemål på grund af dens farverige butiks- og museumsliv (herunder bl.a. Farvergården, Fregatten Jylland og Glasmuseet), og den fordobler næsten sit indbyggertal i industriferien i forhold til resten af året. En grund til dette kan også være den smukke natur i de nærliggende "Mols Bjerge" og de mange badestrande i området.

Mols-Linien anløber byen med hurtigfærger til Sjællands Odde.

Af gode udflugtsmuligheder i området kan bl.a. nævnes Nationalpark Mols Bjerge, Ebeltoft Familiepark , Djurs Sommerland, Randers Regnskov og Kattegat Centret i Grenaa.Video - Lyngsbæk Strand Østjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !