Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Helgenæs Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Helgenæs
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 84 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 1500 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Helgenæs Østjylland Danmark

Dette sommerhus i træ, bygget i 1969 og løbende renoveret (senest i 2005 med bl.a. anneks), er højt beliggende på en naturgrund i kuperet område på Helgenæs på Mols. Til såvel hus som anneks hører åbent terrasseareal med havemøbler. Overalt er der trævægge og -gulve, dog klinkegulv på badeværelset. Huset indeholder køkken med mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Gæstetoilet. Lys og hyggeligt møbleret stue med brændeovn, TV med parabolantenne, DVD-afspiller og CD-afspiller samt udgang til terrasse. Endvidere 1 soverum med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Annekset er indrettet med utroligt flot badeværelse med 2-pers. spa, bruseniche, gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler. Endvidere er der 1 soverum med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Et rigtig dejligt sommerhus, der er velegnet til såvel 1 som 2 familier eller familier med større børn. Huset ligger ikke langt fra Ebeltofts mange aktiviteter, bl.a. Ebeltoft Zoo, Mols Bjerge og Fregatten Jylland. Der er endvidere gode fiskemuligheder i området.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Helgenæs


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !