Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Helgenæs Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Helgenæs
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 7 Soverum    
Areal 57 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 3000 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Helgenæs Østjylland Danmark

I rolige omgivelser ligger dette sommerhus i træ, bygget i 1960 og renoveret i 1973, på en god, let skrånende naturgrund. Til huset hører flere skønne, åbne terrasser med havemøbler. Huset har trægulve, -vægge og -lofter. I opholdsstuen er der TV, stereoanlæg og brændeovn. Køkkenet indeholder bl.a. kombiovn. Desuden vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Til børnene er der gynge. Sommerhuset er beliggende i et område med gode muligheder for f.eks. lystfiskeri og havfiskeri.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Helgenæs


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !