Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Murter-Betina Kroatien - Sommerhusudlejning af bureau


Kroatien Dalmatien: Sibenik Murter-Betina
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 13 Soverum 4    
Areal 97 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 70 Afstand til spisested 50

Ferielejlighed til udlejning Murter-Betina Dalmatien: Sibenik Kroatien

Dette smagfuldt renoverede rækkehus ligger i centrum af byen Betina, og består af 3 boliger, som er forbundet med udendørs trapper. Derfor egner huset sig godt til flere familier eller vennegrupper. Parkeringspladsen ligger ca. 100 m - det er ikke muligt at køre helt op til huset. I den spændende by Betina, er der meget spændende kultur og arkitektur, der blander det moderne med det gamle. Fx den gamle bydel og den moderne yacht-havn. Murter har bro-forbindelse til fastlandet og ligger tæt på Kornati nationalpark.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Murter-Betina


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !