Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Grenå Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Grenå Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 120 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Grenå Strand Østjylland Danmark

Virkelig flot sommerhus, bygget i træ i 2008, beliggende på naturgrund, kun 700 m fra en af Jyllands bedste badestrande. Indvendig er der overalt flotte, hvidmalede gipsvægge og - lofter, samt lyse gulvklinker, dog trægulve i soveværelserne. Stort, flot badeværelse med nedsænket 2-pers. spa-bad, bruseniche samt gulvvarme. Endnu et flot badeværelse med adgang til bruseniche og gulvvarme. Stort, flot køkken med kogeø med komfur med keramiske kogeplader, varmluftsovn, fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Køkkenet ligger i forbindelse med flot, lys stue møbleret med gode møbler, TV med fællesantenne, DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller, Playstation2 samt brændeovn. Ekstra TV til rådighed. Huset indeholder endvidere en flot entr med adgang til vaskemaskine og tørretumbler. Husets sovepladser fordeler sig på 2 soveværelser med dobbeltsenge, 1 mindre værelse med en god dobbelt sovesofa samt 2 sovepladser på hemsen. Til børnene er der sandkasse samt høj stol og barneseng til rådighed. Et virkeligt flot og lyst sommerhus, beliggende for enden af vejen i et meget børnevenligt område. Tæt på huset findes der desuden en naturlegeplads med bl.a. gynger. Huset er beliggende tæt på Kattegat-centret i Grenaa, færgeforbindelse til både Anholt og Sverige, samt Grenaa Bys mange spændende aktiviteter. Tæt på golfbane i Grenaa og times kørsel fra Djurs Sommerland og Lübker Golfresort.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Grenå StrandGrenaa Strand
Grenaa eller Grenå er en havneby i Østjylland. Byen er Djurslands største by og har en havn med færgeruter til Anholt i Kattegat og den hallandske by Varberg i Sverige. Den er gammel købstad og naturligt handelscenter for det østlige Djursland. Primærruterne 15- og 16 begynder deres jyske hovedvejsstrækning fra Grenaa Havn.

Grenaa har traditionelt været præget af en del tung industri, blandt andet dampvæveri og vitaminfabrik samt andre store virksomheder, men lever i dag meget af turisme, i form af sine hoteller, Grenaa Strand Camping, vandrerhjem o.lign. For turisterne trækker byens netværk af gågader og badestrandene omkring byen også. Grenaa har ligeledes en række uddannelsesinstitutioner, såsom gymnasium, handelsskole samt teknisk skole tilknyttet sit byområde, så den er en magnet for unge mennesker i Norddjurs Kommune. Kommunen hører under Region Midtjylland.

Fra Grenaa er der ca. 18 kilometer til Bønnerup Strand, 31 kilometer til Ebeltoft, 34 kilometer til Rønde, 55 kilometer til Randers og ca. 60 kilometer til Århus.

Seværdigheder:

Grenaa Kirke på torvet i GrenaaKattegatcentret er en stor turistattraktion beliggende ved havnen som indeholder adskillige saltvandsakvarier med fisk i danske farvande. Her findes bl.a. hajer og sæler.
Fiskeauktioner kan opleves tidligt om morgenen.
Djurslands Museum & Dansk Fiskerimuseum lokaliseret i Søndergade midt i byen indeholder dels en oldtidssamling af ting fra Djurslands fortid plus udstillinger af legetøj, tekstiler og massemedieapparater, dels en samling indenfor dansk fiskerihistorie bl.a. af fiskeredskaber og skibe. Begge museer holder til i Grenaa Gamle Købmandsgård bygget i år 1760.
Kulturhuset Pavillonen med tilhørende cafe beliggende på Kærvej er et samlingspunkt i byen for musik & underholdning samt kunstudstillinger.
Baunhøj Mølle som af mange betegnes som byens vartegn findes på en høj 37 meter over havets overflade.
Dansk Motor- og Maskinsamling på Kristiansmindevej indeholder udstillinger af landbrugs- og industrimaskiner.
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !