Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Grenå Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Grenå Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 114 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 600 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Grenå Strand Østjylland Danmark

Kun 600 m fra en af Jyllands bedste badestrande finder I dette utroligt flotte og velindrettede sommerhus. Huset er bygget i træ i 2007 og ligger på en naturgrund, tæt ved strand, skov og hede. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendig er der overalt trævægge, -lofter og -gulve, dog klinkegulv på badeværelserne. Stort badeværelse med 2-pers. spa, gulvvarme, bruseniche samt direkte adgang til husets sauna. Endnu et badeværelse med bruseniche samt adgang til vaskemaskine og tørretumbler. Det flotte køkken, der er kombineret med stuen, er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, fryser og komfur med keramiske kogeplader. Stor, lys og smagfuldt møbleret opholdsstue med bl.a. TV tilsluttet fællesantenne, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Fra stuen er der udgang til terrassen. Gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Husets sovepladser fordeler sig på 2 store soveværelser med dobbeltseng samt 2 værelser med hver 2 enkeltsenge. Barneseng, høj barnestol og gynge til rådighed. Udendørs fiskerenseplads. Huset opvarmes med fjernvarme. Et virkelig flot sommerhus, der er beliggende i et børnevenligt område, tæt på Grenaa strand, Kattegat-Centret, Djurslands Museum og golfbane. Huset ligger endvidere kun ½ times kørsel fra Djurs Sommerland og Ebeltoft samt 1 times kørsel fra Randers Regnskov.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Grenå StrandGrenaa Strand
Grenaa eller Grenå er en havneby i Østjylland. Byen er Djurslands største by og har en havn med færgeruter til Anholt i Kattegat og den hallandske by Varberg i Sverige. Den er gammel købstad og naturligt handelscenter for det østlige Djursland. Primærruterne 15- og 16 begynder deres jyske hovedvejsstrækning fra Grenaa Havn.

Grenaa har traditionelt været præget af en del tung industri, blandt andet dampvæveri og vitaminfabrik samt andre store virksomheder, men lever i dag meget af turisme, i form af sine hoteller, Grenaa Strand Camping, vandrerhjem o.lign. For turisterne trækker byens netværk af gågader og badestrandene omkring byen også. Grenaa har ligeledes en række uddannelsesinstitutioner, såsom gymnasium, handelsskole samt teknisk skole tilknyttet sit byområde, så den er en magnet for unge mennesker i Norddjurs Kommune. Kommunen hører under Region Midtjylland.

Fra Grenaa er der ca. 18 kilometer til Bønnerup Strand, 31 kilometer til Ebeltoft, 34 kilometer til Rønde, 55 kilometer til Randers og ca. 60 kilometer til Århus.

Seværdigheder:

Grenaa Kirke på torvet i GrenaaKattegatcentret er en stor turistattraktion beliggende ved havnen som indeholder adskillige saltvandsakvarier med fisk i danske farvande. Her findes bl.a. hajer og sæler.
Fiskeauktioner kan opleves tidligt om morgenen.
Djurslands Museum & Dansk Fiskerimuseum lokaliseret i Søndergade midt i byen indeholder dels en oldtidssamling af ting fra Djurslands fortid plus udstillinger af legetøj, tekstiler og massemedieapparater, dels en samling indenfor dansk fiskerihistorie bl.a. af fiskeredskaber og skibe. Begge museer holder til i Grenaa Gamle Købmandsgård bygget i år 1760.
Kulturhuset Pavillonen med tilhørende cafe beliggende på Kærvej er et samlingspunkt i byen for musik & underholdning samt kunstudstillinger.
Baunhøj Mølle som af mange betegnes som byens vartegn findes på en høj 37 meter over havets overflade.
Dansk Motor- og Maskinsamling på Kristiansmindevej indeholder udstillinger af landbrugs- og industrimaskiner.
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !