Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Gjerrild Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Gjerrild
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 100 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 50 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Gjerrild Østjylland Danmark

Hyggeligt sommerhus, bygget i træ i 1978, og løbende renoveret, senest i 2008. Huset er beliggende kun 300 m fra en af Jyllands bedste og mest børnevenlige sandstrande. Til huset hører såvel en åben som en overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der trævægge, -lofter og -gulve overalt, dog klinkegulv i badeværelse og i opholdsstuen. 2 badeværelser med gulvvarme og bruseniche, hvoraf det ene er udstyret med 2-pers.-spabad og adgang til sauna. Flot køkken indrettet med bl.a. komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Hyggelig stue møbleret med gode møbler og indrettet med bl.a. brændeovn, fladskærms-TV med parabol (digital), DVD-afspiller, og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 2 soveværelser med dobbeltseng og 1 værelse med 2 køjesenge. I fordelingsgangen er der adgang til vaskemaskine og tørretumbler. Der er en stor fryser til rådighed i redskabsrummet. Til børnene findes der 2 høje barnestole samt en weekendseng og gyngestativ. Gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Et rigtig hyggeligt sommerhus, beliggende tæt på strand og skov, ikke langt fra Djurs Sommerland, Kattegat-Centret i Grenaa og Randers Regnskov. I området er der gode fiskemuligheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Gjerrild


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !