Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Gjerrild Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Gjerrild
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 7 Soverum    
Areal 92 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 600 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Gjerrild Østjylland Danmark

Dette pragtfulde sommerhus i træ, bygget i 1997, er beliggende på en naturgrund med græs og forskellig beplantning. Til huset hører åben og overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der trægulve med løse tæpper, dog gulvtæpper i alle soverum. Vægge og lofter er beklædt med ludbehandlet træ. Skønt badeværelse med 2 pers. spa, bruseniche, opvarmet flisegulv og direkte adgang til husets sauna. Derudover er der gæstetoilet. Veludstyret køkken med komfur med keramiske plader, fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. I den pænt møblerede opholdsstue findes brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller og TV med parabol (analog med tyske programmer) og video. Endvidere forefindes vaskemaskine, tørretumbler og solarium. Til børnene er der sandkasse, gynge, legehus, høj barnestol og barneseng. Huset er indrettet med 3 gode soverum; 2 med dobbeltseng og 1 med 1 enkeltseng og 1 køjeseng. Gode fiskemuligheder i området. Ønsker I en ferie i rolige omgivelser, er dette hus et godt valg.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Gjerrild


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !