Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Gjerrild Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Gjerrild
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 69 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 50 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Gjerrild Østjylland Danmark

I et roligt og børnevenligt område ligger dette hyggelige familiesommerhus, bygget i træ, kun 50 m fra en af Djurslands bedste og mest børnevenlige badestrande og tæt på dejligt skovområde. På den store terrasse, hvoraf en del er overdækket og med diverse havemøbler, er der altid mulighed for at finde et hjørne med læ for vinden eller skygge for solen. Fra såvel hus som grund er der den skønneste panoramaudsigt over havet. Huset indeholder: Hyggelig møbleret opholdsstue med TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. Velfungerende køkken med bl.a. mikrobølgeovn. Godt badeværelse med bruseniche. De 6 sovepladser fordeler sig på 2 værelser med allergivenligt sengetøj; 1 med dobbeltseng og 1 med 4 køjepladser. Til huset hører endvidere anneks med sauna og vaskemaskine. Der er adgang til udendørs bruser. Til børnene er der sandkasse og gyngestativ. Huset er centralt beliggende for mange af Djurslands turistattraktioner, bl.a. Kattegatcentret i Grenå, Djurs Sommerland, Randers Regnskov, Landbrugsmuseét Gl. Estrup samt de mange forlystelser, som Bønnerup Strand kan byde på sommeren igennem. Der er gode fiskemuligheder bl.a. ved Karlby Klint.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Gjerrild


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !