Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Gjerrild Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Gjerrild
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 77 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 50 Afstand til indkøb 700 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Gjerrild Østjylland Danmark

Ved en af Djurslands mest børnevenlige og bedste strande finder man denne "perle" af et rigtigt sommerhus, beliggende kun 50 m fra vandet og tæt på skønt skovområde. Huset er originalt norsk bjælkehus, bygget i 1985 og beliggende på en 1200 m2 stor naturgrund med 118 m2 terrasse, hvoraf en del er overdækket med glas, så man altid kan finde læ for vinden og skygge for solen, men samtidig også nyde den helt unikke havudsigt. Terrassen er veludstyret med havemøbler, parasol og et fast spisehjørne. Huset indeholder en rigtig dejlig og velmøbleret stue med brændeovn, TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. Dejlig veludstyret køkken med mikrobølgeovn, komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn og opvaskemaskine. Der er to soveværelser som er udstyret med allergivenligt sengetøj; 1 med dobbeltseng samt et med 4 køjepladser. Endvidere er der et dejligt badeværelse med bruseniche. Til huset hører også anneks med sauna, vaskemaskine og solarium. Der er desuden adgang til udendørs bruser og til børnene er der sandkasse. Huset er beliggende centralt for mange af Djurslands turistattraktioner, bl.a. Kattegatcentret i Grenaa, Djurs Sommerland, Randers Regnskov, Landbrugsmuseet Gl. Estrup samt de mange forlystelser Bønnerup Havn kan byde på sommeren igennem. Der er rigtig gode fiskemuligheder ved bl.a. Karlby Klint.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Gjerrild


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !