Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Gjerrild Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Gjerrild
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 45 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 400 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Gjerrild Østjylland Danmark

Kun 400 m fra en af Jyllands bedste badestrande, finder I dette hyggelige sommerhus i træ, senest renoveret i 2009, beliggende på en skøn naturgrund. Til huset hører dejlig, åben terrasse med havemøbler. Pænt badeværelse med bruseniche. Lille, men funktionelt køkken, som bl.a. er udstyret med fryser, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. I den hyggelige opholdsstue med gode møbler finder I stereoanlæg med CD-afspiller, DVD-afspiller og TV med parabol (digital). Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng og 1 værelse med 2 køjesenge. Desuden stort anneks med separat køkken, opholdsrum samt 2 sovepladser i en dobbeltseng. Til de mindste feriegæster findes der sandkasse og gynge på grunden. Et rigtig hyggeligt sommerhus beliggende i et skønt og børnevenligt område - tæt på dejlig sandstrand, hvorfra der også er gode fiskemuligheder. Huset ligger ca. 20 min. kørsel fra Grenaa by og dens mange seværdigheder og aktivitetsmuligheder som f.eks. Kattegatcentret, museer og golfbane. Attraktionerne Djurs Sommerland og Randers Regnskov er også et besøg værd.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Gjerrild


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !