Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Fuglslev Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Fuglslev
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 121 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 7000 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Fuglslev Østjylland Danmark

Dette flotte sommerhus i træ, bygget i 2007, er beliggende på en naturgrund i et utroligt flot skov- og naturområde tæt på Ebeltoft. Hele huset er omkranset af et åbent terrasseareal, så I både kan nyde morgen- og aftensolen. Indvendig er der overalt flotte, hvidpigmenterede vægge og lofter samt gulve belagt med sorte skiffersten. Stort, flot badeværelse med gulvvarme, skabsarrangement, bruseniche, 2-pers. spa og adgang til saunaen. Endnu et badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Flot køkken med bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. Flot, lys og smagfuldt indrettet opholdsstue med gode møbler, 32" fladskærms-TV med parabol (digital), DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller og brændeovn samt udgang til overdækket terrasse med gode havemøbler. Endvidere Playstation2 og gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Husets sovepladser fordeler sig på 3 store soverum (alle med udgang til terrasse ): 2 med dobbeltseng samt 1 med 2 enkeltsenge. Endvidere alkove med 1 soveplads i opholdsstuen samt 1 soveplads på husets hems. Vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Gynge og sandkasse til børnene. Et virkelig flot og gennemført sommerhus, beliggende 3 km fra Ebeltoft Zoo og 7 km fra de mange aktivitetsmuligheder i Ebeltoft. Der er endvidere ½ times kørsel til Kattegat-Centret i Grenaa og Djurs Sommerland samt Mols Bjerge.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Fuglslev


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !